Fries bedrijf schiet MKB te hulp!

De coronacrisis trekt een zware wissel over ons land. Niet alleen de gezondheid, maar ook de portemonnee van veel Nederlanders wordt zwaar getroffen. Met name de horeca en de lokale winkeliers zien hun omzet dalen tot het nulpunt, door gedwongen sluiting of doordat de klanten wegblijven. Deze ondernemers zien het voortbestaan van hun zaak in gevaar komen.

Veel winkels leven juist weer op in het voorjaar. De terrassen zijn vol en winkeliers draaien extra omzet met de verkoop van de voorjaarscollectie. Hoe zuur is het dat juist deze groep nu zo zwaar getroffen wordt? Het mag duidelijk zijn dat juist het MKB het extreem moeilijk heeft.

Ordery Systems uit Leeuwarden reikt deze bedrijven nu de helpende hand om deze moeilijke periode door te komen. Ordery Systems verbindt al geruime tijd verschillende MKB-bedrijven door een groot platform. Een groot aantal winkeliers, horecaondernemers en entertainmentbedrijven maakt al succesvol gebruik van de diensten van Ordery Systems.

Eén van de diensten is de webshopmodule. Speciaal voor de ondernemers in nood stelt Ordery Systems deze webshopmodule voor in ieder geval de komende drie maanden gratis beschikbaar. Het is dé manier om de gemiste omzet en alle gemaakte kosten terug te verdienen. De kosten zijn nihil en de grote kracht is dat webshop is deze binnen enkele minuten in de lucht is en de ondernemer aan de slag kan. 

MKB’ers die geïnteresseerd zijn in de hulp van Ordery Systems, kunnen contact opnemen via de website.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s