Jurgen?

Wie is jurgen?

wp-1464990131051.jpgAllereerst vind ik het erg fijn dat u de moeite neemt om mijn website te bekijken. Deze website is een voortvloeisel uit mijn eerste studiejaar Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik ben inmiddels klaar met de opleiding. Ik vond schrijven altijd al leuk, maar door de opdrachten tijdens de opleiding is mijn enthousiasme om te schrijven nog verder aangewakkerd. Mijn schrijfvaardigheid probeer ik steeds vaker te combineren met gebruik van de filmcamera en microfoon. Op die manier wil ik uitgroeien tot een volwaardig crossmediaal journalist.

U denkt waarschijnlijk dat ik nog een jonge knul ben. Dat valt dan tegen. Ik ben inmiddels 45 jaar oud. Mijn opleiding volgde ik in deeltijd naast een fulltime-baan als schadebehandelaar in de verzekeringsbranche. Dat klinkt druk, maar als je opleiding je grote passie is, dan valt het reuze mee. Ik wil op termijn als journalist werken. Mijn jeugddroom, die ik nu alsnog wil waarmaken.

Mijn huidige opleiding in combinatie met mijn ervaring als schadebehandelaar en de nodige levenservaring, maken het mij gemakkelijk om over diverse onderwerpen te kunnen schrijven. Ik heb al de nodige ervaring opgedaan met het schrijven van nieuwsberichten, verslagen(o.a. sfeerverslagen, sportverslagen, raadsverslagen) en interviews. Daarnaast verzorg ik de internetpagina’s van een aantal zakelijke relaties en verzorg ik voor een aantal relaties de schriftelijke communicatie.

Ook kunt u artikelen van mijn hand aantreffen op de website en in het magazine van Liwwadders. Met eigenaar Andries Veldman werk ik regelmatig samen.

Hartelijke groet,

Jurgen Straver

JURGEN SCHRIJFT

Uw uitdaging, mijn uitdaging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s